• Imate zamašene oddtoke?
  • Naslov: Knezov štradon 17
  • Pokličite: 041 799 097
  • Povpraševanje

Zamašeni odtoki? Pokličite: 041 799 097 !

ciscenjeodtokov
Zamašeni odtoki?

V kolikor imate zamašene odtoke v kuhinji, kopalnici, ali na WC-ju, vam lahko ugodno, hitro in kvalitetno očistimo umazanijo odtočnih cevi. Čiščenje poteka hitro, pri tem pa vam ne poškodujemo obstoječe kanalizacije. Odmaševanje odtokov izvedemo s strojnim ali ročnim čiščenjem.

Pošlji povpraševanje
Kuhinja

V kuhinji se odtoki pogosteje zamašijo, saj se vanj zlivajo olja, razne maščobe, kavne in druge usedline, koščki hrane in ostale snovi, ki nam lahko povzročijo zamašitev odtočnih cevi. Težava, ki nastopi je, da voda dovolj hitro ne odteka in posledično prične zaudarjati iz odtoka.

Pošlji povpraševanje
Kopalnica in WC

V kopalnici in WC-ju se odtoki zamašijo predvsem zaradi večjih kosov papirja, papirnatih brisač, vatiranih palčk, las in damskih vložkov, problematični so tudi ostanki pralnih praškov, ki ne odtečejo popolnoma in na kritičnih mestih tako sčasoma dokončno zamašijo cev.

Pošlji povpraševanje
Kanalizacija

V kolikor imate zamašene odtoke v kuhinji, kopalnici, ali na WC-ju, in je čiščenje kanalizacije edina rešitev, omogočamo hitro in kvalitetno čiščenje umazanije v odtokih. Pregled in čiščenje kanalizacije poteka hitro, pri tem pa vam ne poškodujemo obstoječe kanalizacije.

Pošlji povpraševanje

Poslovni partnerji